Castellà | Valencià | AnglésInici  | Contacte 

Fundació Llar de Mariola - Alberg Ull de Canals

Objectius

La Fundació Llar de Mariola, té com a objecte fomentar la defensa del Medi Ambient i la protecció del nostre entorn, inculcant entre els valors de la societat l'Ecologia i el respecte pel Medi Narutal.

Plantación de Lavanda en flor ( Lavandula Latifólia)

En compliment dels fins de la Fundació, podrà desenvolupar les activitats següents:

  1. Sensibilitzar a la societat sobre les qüestions ecològiques i mig ambientals, a fi d'aconseguir una sana preocupació a tots els nivells, de manera que la protecció de l'entorn es considere com una responsabilitat individual i col·lectiva.

  2. Fomentar, organitzar o dirigir cursos, col·loquis, conferències i, així mateix, realitzar i publicar estudis, comunicacions i ponències sobre la realitat del nostre entorn natural: Els parcs Naturals de "La Font Roja " i de "La Serra Mariola".

  3. A fi de crear una educació Mitjà Ambiental de la infància, adolescència i joventut en la comarca, convocar anualment els PREMIS MARIOLA, dirigits a la població escolar en els seus nivells d'Infantil, Primària, E.S.O. I Batxillerat. Els premis versaren sobre distintes matèries: Educació plàstica i visual, redacció i literatura, fotografia i imatge, etc. Hauran d'elaborar-se pel Patronat de la Fundació les corresponents bases dels distints premis.

  4. La promoció, així com si és el cas, l'administració i direcció d'Albergs juvenils i centres de servici d'oci i educacionals en el nostre entorn natural, dins d'una filofilosofia de Desenvolupament sostenible.

  5. La promoció sense ànim de lucre de Casas Rurals i Centres Hostalers d'educació en la naturalesa i d'activitats sostenibles d'Ecoturisme i Turisme Rural. Els centres s'atindran a la cultura, tècniques i materials autòctons i utilitzaran al màxim els recursos disponibles en la zona. Els centres es distingiran pel seu harmonia amb l'entorn i pels seus programes d'activitats en la naturalesa, utilitzant de manera natural i sostenible els recursos de l'Espai Natural en què s'ubiquen.

  6. Aquelles altres activitats que s'acorden pel Patronat de la Fundació i que siguen d'acord amb els seus estatuts.

    Ribera del Rio Vinalopó


CREDITS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA | Asociación Española de turismo Rural  Federación Valenciana de Turismo Rural  Asociación Montaña de Alicante