Castellà | Valencià | AnglésInici  | Contacte 

Fundació Llar de Mariola - Alberg Ull de Canals

Condicions

L'alberg d'Ull de Canals esta reconegut per Agència Valenciana de Turisme des del 4 d'agost del 2003, passant des de l'esmentada data les pertinents revisions de seguretat i higiene que establixen les diferents administracions publiques. També s'acull a la normativa de l'esmentada agència pel que fa a l'ordenació de preus, reserves i cancel·lacions en allotjaments turístics.
L'alberg Ull de Canals té una normativa interna basada davant de tot en la seguretat, higiene i benestar dels alberguistes, dita normativa ha de ser complida escrupolosament.

Entrada Principal
Imagen de Contenido
DetalleHeu de tindre en compte que vos trobàreu en un Alberg d'ús col·lectiu, reconegut així per l'Agència Valenciana de Turisme i en el que es pot donar el cas que no estigueu sols, per la qual cosa, hi ha unes normes bàsiques de respecte a les instal·lacions, l'entorn i els horaris, que caldrà acceptar inexcusablement.

RESERVES:
Les reserves es podran fer per telèfon en primera instància, no considerant-se formal fins realitzat l'ingrés del 25 % del total de l'import total de la factura estimada.

IMPORTANT:

Si 3 dies després d'enviat el formulari de reserva no ha sigut efectuat l'ingrés de la mateixa, la direcció de l'alberg es reserva el dret que este siga ocupat per altres usuaris.

ANUL·LACIONS:
En cas d'anul·lació de places o de la reserva completa excepte per força major degudament justificada sàrria abonat el 10% de la bestreta si l'anul·lació s'efectua amb una antelació de mes de 30 dies al fixat per a l'ocupació de l'allotjament, del 50% quan es realitze amb una antelació de mes de 7 i fins a 30 dies i del 100% quan s'anul·le la reserva amb set o menys dies d'antelació. (estes normes són les que fixa l'Agència Valenciana de Turisme per als casos de cancel·lació de reresves).

 

 

 Posem també en el vostre coneixement que per orde del Ministeri de l'Interior 1922/2003 del 3 de juliol del 2003, tots els majors de 16 anys estan obligats a presentar en tots els allotjaments, (inclosos albergs), el D.N.I. per a ser inscrits en el llibre de registre i parts d'entrada de l'establiment.

 


 


CREDITS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA | Asociación Española de turismo Rural  Federación Valenciana de Turismo Rural  Asociación Montaña de Alicante