Castellà | Valencià | AnglésInici  | Contacte 

Fundació Llar de Mariola - Alberg Ull de Canals

Senderisme

Sens dubte l'activitat estrela que es pot realitzar des de l'Alberg Ull de Canals és el sederisme, multitud de camins i sendes solquen el parc Natural de la Serra de Mariola, les Serres d'Onil, La Fontanella, La Solana són accessibles caminant des de l'Alberg. Rutes de qualsevol tipus i dificultat trobara el caminant des d'ací.
Tampoc és gens despreciable la possibilitat de fer curts desplaçaments en vehicule per a conéixer altres llocs com El parc Natural de la Font Roja a Alcoi o altres comarques de la Muntanya Alacantina.

Excursionistas de vuelta al Albergue

S'oferix per als menys intrèpids i aventurers la possibilitat de contractar rutes de senderisme amb guies de muntanya amb titulació oficial i que ens dissenyaran una ruta a la nostra mesura i necessitats molt convenient per a persones poc habituades a desenbolicar-se en el medi natural. És esta una forma totalment segura i fialble de disfrutar de la muntanya minimitzant al màxim els riscos que a vegades esta aparent fàcil activitat comporta.

Les rutes autoguiades també es donen cita en les nostres comarques, molta senda de xicotet recorregut (PR), la senda de Gran recorregut (GR 7) o les vies verdes del Xitxarra i El Serpis també són molt accessibles des d'ací. En esta secció els oferim la possibilitat de descarregar els fullets de distintes sendes que els diferents col·lectius o administracions ens facen arribar relatius a estes comarques. Que disfruten de la muntanya.Señales de Senderos PR ( Pequeño Recorrido)
DESCARREGUESGran or Arquejada digs

SENDER PRV 4
SENDER PRV 313


CREDITS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA | Asociación Española de turismo Rural  Federación Valenciana de Turismo Rural  Asociación Montaña de Alicante