Castellà | Valencià | AnglésInici  | Contacte 

Fundació Llar de Mariola - Alberg Ull de Canals

Introducció

CENTRE D`INTERPRETACIÓ DE LA SERRA MARIOLAImagen de Contenido

El centre d`interpretació de la Serra de Mariola, es troba ubicat en la mateixa Masia d´Ull de Canals, i és una exposició interactiva, amb panells informatius sobre els distints aspectes del parc Natural i activitats que permeten al visitant involucrar-se en el seu coneixement.

Durant tot el recorregut, podrem observar en el sòl les empremtes de diferents animals que habiten en la Serra de Mariola i estes, ens serviran per a seguir l`itinerari de l`exposició.
Imagen de ContenidoActualment, El centre d`Interpretació de la serra de Mariola, servix com a punt d`acollida de visitants del parc Natural de la Serra de Mariola, fruit del conveni que la Fundació Llar de Mariola, va firmar en el seu dia amb la Conselleria de Territori de la Generalitat Valenciana. Ubicant-se en una de les seues sales, les oficines provisionals del parc Natural.
El centre d`interpretació consta de dos sales, una principal amb una exposició permanent sobre els diferents aspectes de la Serra de Mariola i una segona, concebuda en el seu dia com a sala d`exposicions itinerants i on actualment s`ubiquen de forma provisional les Oficines i personal de parc Natural.


Imagen de Contenido
Totes estes instal·lacions, es troben en la zona que antigament s`ubicaba la granja de la Masia i que ha sigut totalment restaurada per a oferir al visitant en uns pocs metres quadrats la possibilitat de descobrir les meravelles que Mariola guarda per a qui vullga descobrir-la.
El convidem a visitar-nos quan vullga i a descobrir Mariola.

Imagen de Contenido
CREDITS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA | Asociación Española de turismo Rural  Federación Valenciana de Turismo Rural  Asociación Montaña de Alicante