Castellà | Valencià | AnglésInici  | Contacte 

Fundació Llar de Mariola - Alberg Ull de Canals

Introducció

La Fundació Llar de Mariola i l'Alberg Ull de Canals col·laboren amb l'Escola d'Animació Juvenil Don Bosco, subseu de Mariola. Moltes de les seues activitats es realitzen en les instalcions de la nostra institució. Per a major informació sobre les seues activitats i cursos, es poden dirigir a la seu de l'escola a Banyeres de Mariola.Web de la Escuela de Animación Juvenil Don Bosco

Telèfon: 965566565
Mail: eadb.banyeres@don-bosco.org

Imagen de ContenidoDes de fa anys, aquesta comarca requeria una oferta pròpia de cursos per a la preparació i la formació de monitors, animadors i responsables juvenils per als nostres pobles, les nostres institucions, els nostres grups, ...; d’una oferta estable, estructurada –no puntual i esporàdica- per a necessitats i situacions concretes.

La distància de les capitals havia estat, per a molts, un obstacle per a l’assistència metòdica a Escoles o Cursos.

Desprès d’un llarg procés de treball, un grup de scouts vinculats a la Parròquia Santa Maria de Banyeres de Mariola i amb molts anys d’experiència a l’animació juvenil van decidir a l’octubre de 1996 iniciar a Banyeres de Mariola la creació de l’ESCOLA D’ANIMACIÓ JUVENIL per a cobrir les necessitats d’aquests pobles i les limitacions dels qui no podien assistir a una Escola o Curs intensiu. Els cursos estan estructurats tenint en compte aquestos factors, amb una programació i una planificació que possibilita l’assistència, aprenentatge, seguiment, capacitació i titulació.

El camí es va iniciar amb la prestigiosa ESCOLA D’ANIMACIÓ JUVENIL DON BOSCO de València. El suport institucional, d’infrastructures i serveis ha sigut a partir de la Fundació Ribera de Banyeres de Mariola i de la Fundació Llar de Mariola a través del seu Alberg Ull de Canals.

Cinc monogràfics, deu cursos de monitors de centres de vacances i un curs d’animadors juvenils són la prova d’un intens treball que dura ja més de deu anys. Més de tres-cents alumnes han rebut formació per al temps lliure a les nostres comarques, i seguim treballant per a omplir eixes necessitats formatives. Podem dir que les resultats i la valoració, fins ara, no sols d’institucions, entitats i grups, també d’alumnes i professors, han estat molt positius.

CREDITS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA | Asociación Española de turismo Rural  Federación Valenciana de Turismo Rural  Asociación Montaña de Alicante